Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Nathalie Wallin - 9 mars 2011 12:58

chacha bloggen!
har varit och handlat åt syrran idag, köpte en räkmacka åt hon och lite gofika som vi fikade när jag kom hem, vi har även spelat kort. och vem tror ni vann? jo jag.  har nyss duschat, ska snart på stan med elin och efter det ska jag hem till joakim och kommer hem på fredag. syrran ska till sjukhuset idag och ta bort gipset och stygnen, för hon opererade sig för två veckor sedan. sen ska hon få en pjäxa som hon ska ha i sex veckor, så hon har länge kvar med kryckorna. om cirka tre veckor så ska vi till hassela, jag, michaela, christoffer (dom på bilden) mamma, benka, alexander, daniel och kanske leif, vi ska åka slalom två dagar och bada en dag, michaela får vara i stugan och laga mat hela dagarna medans vi har kul.

 

måste även säga att jag är moster till världens sötaste, jo till michaela och christoffers hund, Molle. och jag har lovat dom att så fort dom flyttat till kramfors så ska jag vara hundvakt jämt, visst är jag snäll?


nä nu måste jag skynda att fixa iordning mig om jag ska hinna, hade även tänkt att städa lite innan jag går, ser ju ut som en svinstia här, som vanligt. på lördag fyller min morbror daniel, 30år. då blir det en massa smörgåstårta! gott.


joakim wiberg <3  

Ovido - Quiz & Flashcards